Dopdagen

Tre gånger under dagen har jag försökt ladda upp bilder här. Men icke.
Jag skriver om dopet nu då, bilder kommer en annan dag.

Tisdagen den 29/12 2009 (kanske årets kallaste dag) döptes våran lilla prins. Kevins 4-månadersdag.
Vi började med alla förberedelser i lokalen kl 11. Med Amanda dansandes runt hälarna tar allt sån tid! Hennes höga decibel och klinkande på pianot som fanns i lokalen gav mig spunk flera gånger. Som vanligt räckte inte stubinen till, därför infann vi oss där i tid. Allt gick bra trots allt. Folket började strömma in vid 13-14 tiden. Kevin slummrade en stund i kaoset. Emma fixade mitt hår och svärmor kokade kaffe. Smidigt!
Sedan ammade vi 2 gånger och hoppades på det bästa.
När klockan slog 14.58 bäddade vi in lilleman i filten och sprang in i kyrkan. Vi tre och gudföräldrarna gjorde oss iordning. Nervös var jag. 73 personer hade kommit och jag skulle läsa en dikt. puuuh! Det är aldrig roligt att prata inför folk men det gick kanon. Jag skulle ha pratat högre men huvudsaken Gud hörde kanske? haha.  
Amanda sjöng solosång och gudmor Emma läste evangeliet om jesus och barnen. Gudfar Mattias hällde upp vattnet och pappa Thomas tände ljuset. Kevin sa inte ett pip, han skötte sig exemplariskt! :)
Vi sjöng psalmen Du vet väl om att du är värdefull och då var det svårt att hålla tårarna borta men jag fixade det också.
Efter dopgudstjänsten kutade vi upp till lokalen för att andas ut bland släkt och vänner. Fika och presenter i massor. Tiden räckte inte till på långa vägar. Jag hade gärna surrat med alla men det hanns inte med. Vi skickade runt Kevin men han fastnade länge hos vissa så alla hann inte träffa honom.
Jag hann ta del av en otroligt mysig nyhet ialf. En av mina vänner berättade att hon är gravid! Så glad för deras skull. Älskar graviditeter! :) Iiiii

Det är så skönt att dopet är avklarat. Tack till alla som gjorde Kevins dopdag till den bästa!
Nu ska vi fira nyårsafton här hemma i lugn och ro ♥

GOTT NYTT ÅR!