110428

Tjena.
Vad har hänt sedan sist jag skrev då tro.. hmm.. Jag & Emma drog en biodejt. Mycket trevligt. På långfredagen var vi i fåker och spelade BOUL! haha. Jag vet! Men det var faktiskt roligt. Thomas kammade hem förstapriset på den turneringen! Kanske för att han hade Herr boulmästare (någon från östersunds boulklubb) som kompanjon!? :P
Det var min lediga dag, sedan har jag jobbat hela påsken och veckan. På påskaftonen ställde vi iordning cyklarna och trampade en sväng. Vilket Kevin gillade jätte mycket! :) I fjol hade han inte riktigt tålamod att sitta bakpå där.. Sen på natten fick han krupp! Jag & Thomas fick småpanink. Ringde 1177 och fick höra att vi skulle åka raka vägen in till akuten. Puuh! Vi fick hjälp på en gång. Kors i taket! Det var jätte jobbigt, Kevve ville inte alls samarbeta men tillslut fick han inhalera och kunde sedan andas normalt igen. Hem. Försöka somna, för att sedan vakna igen vid 5 tiden. Då hade han svårt att andas igen. Men efter lite friskluft så kunde alla somna om igen. Lillkillen var såå trött stackarn. Upp 8 för att jobba.
Galet! Mammas skatt ♥
Nu mår han bra. Fortfarande lite förkyld men inga problem med andningen.

Ja sen 2 dagar senare drog han en fetvurpa här ute vid sandlådan. En stenplatta stack upp påtok för mycket så han snubblade och for med pannan rakt in i kanten på sandlådan med en jäkla fart!! Vad är det för jävla tattare som har lagt plattorna? Livsfarligt. Tänk om lillnäsan hade fått smällen :/ Eller ögonen.
Fy.

Vi har bokat en stuga nere i Orsa. Så vecka 31 blire semester! Tomteland, björnpark, spisbröfabriken, crusing i rättvik, leksandssommarland...!! ÅH :)
Det blir vi 3 och Kevins farmor med karl! Eventuellt Kevins mormor några dagar också! :)

Nu ska jag bada lillälsklingen och sedan ladda upp med en god nattssömn så man orkar med morgondagen.
Hej.