Nu är julen över!

Puuuuh!
Jag är så äckligt less på julmat så usch. Fan vad tråkigt det är alltså!!
Julen har varit så mysig, Kevin har varit helt underbar. (som alla dagar) men det var något speciellt på julafton. Nöjd kille då alltså ;)
Han sa inte ett knyst på hela dan. Han fick tjuvöppna några julklappar från sin farmor innan middagen. Ett leksakskök med diverse tillbehör gömde sig där! :)
Sedan åt vi mat, tur att jag hade lagat jordens godaste revbensspjäll.
Tomten kom. Kevin var jättenyfiken, lagomt blyg och supersöt.
Sedan var han helt extas över alla julklappar. Han slet av pappret och sprang med grejorna till sin far för att visa alla fräna saker.
Lillkarln våran ♥

Kevin badade i leksaker sedan. Thomas fick bla en shiatsu massagedyna av mig - poppis!
Jag fick en skärmaskin, presentkort (gina, hm, cervera och på en klinik där jag ska skämma bort mig själv) ny stavmixer då min gamla gav elstötar, morgonrock, skurhink av rejält slag då våran gamla från ÖB välter om man tar i för hårt, fotoalbum, citrondoftande set från Body shop, pengar, tillbringare med LOCK.. ojoj, ja och mycket mer! :)

Idag är vi bjudna hem till Hara på middag (tack o lov inte julmat) för att fira "julafton" med Amanda som kommit hem från sin pappa.

Vi var på rean tidigare idag. Vi är en av sveriges få familjer som inte har platt-tv. I många år har vi varit sugna men vi kör på att tjock-tvn ska gå sönder innan det köps någon ny. Kan ju ta 20 år.
Så det vi handlade idag var en laserskrivare! :P haha.
Mycket bra att ha!

Nej, ett glas näkten-vatten på det här så.