❤️

Nu ligger jag i soffan och slöar och tänkte att det var dags att blogga! 
Livet har gått i 190 sedan sist. Det händer så mycket. 
Bland annat så är mitt barndomshem sålt och mamma ska flytta. Det känns ju lite konstigt men det blir bra. Mycket jobb att tömma en gård efter typ 30 år… 
Här hemma har det inte hunnits med så mycket. Väggen är typ 95% klar. Vi gör det sista imorgon tänker jag! Om vädret tillåter. Sen ska ställningen äntligen monteras ner. Det vi har kvar sen är alla jävla fönsterbleck… måste beställas från plåtslagare… Suck. 
Vi sålde familjebilen för två veckor sedan och det känns så bra! Självklart saknar vi den men den stod ju mest och kostade pengar… Och snart är det vinter och de där automatiska bakdörrarna kan få ställa till det för andra än mig! 🙈😅 hahaha! Man kan ju hoppas att den får bo i ett garage! 
Vi har köpt oss en gammal Subaru Legacy med skavanker och många mil på mätaren. Den duger gott och väl till oss och våra grisungar! 😅
Idag har vi varit till stan och då blev det Max-lunch i bilen utan att få panik när någon söla med sås eller pommes… 👍🏻
Barnen gick bananas på Dollar inför halloween. Så ikväll har dom pysslat och pyntat en massa! Jag har ingenting över för halloween egentligen men nu ville de så gärna ❤️ Det blir även halloweendisco på skolan nästa vecka som Kevins klass ska styra. Det blir roligt! 
Nu ska jag fixa "overnight oat" som blivit min nya frukost-favorit! Mmm mm mm!