❤️

Dag 6 i karantän med familjen. Bara jag som är sjuk hittills! Peppar peppar. 
Alla mina killar har gjort ett test idag så under helgen får vi svar på dom. 
Jag mår ungefär likadant som i måndags. Huvudvärk, trött, snuvig och lite ont i bihålorna. Värken i kroppen kommer och går.
Det har varit mysigt men tufft att vara hemma allihopa så här många dagar 😅 Dag 2 gjorde Thomas en brasa i kaminen vilket slutade med att hela nedervåningen var rökfylld och alla brandlarmen tjöt!! Härligt för huvudvärken…. 😂 Det stod en lykta med ett blockljus ovanpå kaminen och gissa vad som hände när kaminen blev het. Thomas hade gått ut för att skotta och jag känner ju ingen doft så det var först när alarmen började tjuta jag hajade till. Han skyller på mig som "hade ställt skiten där" och jag skyller på honom som INTE KOLLADE om det var tomt ovanpå! Inte första gången det stod någonting där nämligen….
Jaja det gick ju bra 🙌🏻❤️ Bara parkettgolvet som fick lite stryk av hett stearin! 

Just nu kör Ragata (älskade robotdammsugare) sitt race nere, ungarna leker, Thomas är ute och jag njuter i fåtöljen. Ska renbädda sängarna strax. 
Idag blir det pannkakor och rester till middag. Vilken fredag! 🥳 
(null)

En liten smygtitt på försöket till årets Decemberbild! En bra sak som blivit gjort i veckan - Almanackan till barnens farmor och mormor är beställda 👍🏻