❤️

Hej bloggen! En månad sedan sist. 

Jag var till Umeå för första återbesöket då. Min läkare var sjuk så jag fick träffa en annan fantastisk kvinna. Och tur var väl det! För jag bröt ihop totalt där. Det var precis som att någon tryckte mig under den där vattenytan som jag haft precis under näsan en längre tid… Bägaren rann över. Tappade fotfästet. 
Jag har haft 6 tuffa år! Och det är mycket som kommer ikapp mig. 
Upplevelser som gjort djupa sår inom mig sköljde över mig när de skulle fylla protesen.. Att få en nål "pressad" genom bröstet för att sedan pumpas i 100ml. Vid 40ml var det så obehagligt så de fick avbryta. Vätska från ryggen skulle tappas… Allt gick bra men lilla jag mådde inte bra. 
Promenerade till hotellet på stan, köpte underbar sallad som läkaren tipsade om ❤️ njöt av ensamtid hela kvällen och dagen efter hemresa i den där Ambussen med diverse dårar. 
Kom hem till mina egna dårar och julstress. 
Julen svepte förbi. Jag åkte på flunsa dagarna före nyår - var klen i 8 dagar totalt. Feber i 4. Har varit till Umeå igen. Fick förlängd sjukskrivning pga allt. Börjar jobba den 31a januari. Vi har skottat hustaket. SJUK VINTER! Mycket hockey blir det, våran Emil går från klarhet till klarhet och vi hänger med på alla hans träningar och matcher. #16 ❤️
Jag har fyllt 36 år. Friskvården denna vinter har varit snöskottning. Kom precis in efter en stunds skottning i -26… Nu blir det en brasa, tv och lunch i soffan! 
Började skriva detta inlägg på kvällen den 17e men hjärnan fungerade inte fullt ut då så det blev aldrig klart. Nu är det fredag den 19e och jag njuter medans alla grabbar är hemifrån! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Hatar snö. Tack o hej!